Битката е за  персонажи, а не  битка на идеи. Доминира

...
Битката е за  персонажи, а не  битка на идеи. Доминира
Коментари Харесай

Михаил Миков: Скъсана е връзката между избиратели и депутати

Битката е за  персонажи, а не  борба на хрумвания. Доминира десницата, която пък е раздирана от личностни несъгласия. Десницата не е представител на българския бизнес, а на ползи отвън България.

 

Става дума за борба за узурпиране на властта. Бизнесът ни е мачкан от огромния капитал. Има хора, които гласоподават не по хрумвания, а по благосклонности. Дали са гласа си в тази по-нова десница. Но качествата й да ръководи и прокарва политики са прекомерно дребни. 

 

Големият проблем на левицата, е че изгуби своята достоверност. В предходния парламент се изнасяше оръжие на Украйна, а минаваше през медиатори от други страни. Никой не може да не помни,че нейният ръководител в предходното ръководство разписваше  лицензите за експорт на оръжие, които отиваше в Украйна. 

Българска социалистическа партия с държанието си изгуби не през вчерашния ден и не оня ден правото да бъде достоверния представител на лявото в България. Има бягство на поддръжка на гласоподаватели. Разговорът за връщане на хартиената бюлетина - няма връщане на Българска социалистическа партия. Хартиена бюлетина имаше в секциите под 300 души. На идващите избори отлива на гласоподаватели ще бъде още по-голям.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР